SOLUCION EMERGJENCE PER DJEGIET

SOLUCION EMERGJENCE PER DJEGIET

Eshte nje produkt steril, i jashtezakonshem , hidroxheli qe siguron mbrojtjen fizike thelbesore qe nevojitet me urgjence kur dikush digjet aksidentalisht.

I pershtatshem per djegiet nga flaket, uje/avuj te nxehte, djegie kimike, djegie nga rrezatimi dhe ato elektrike.

 

Vecorite kyce te Burnshield:

I sigurte per perdorim tek femijet

Teper efektiv brenda 24 oreve te para

Perthith dhe shpendan nxehtesine – minimizon demtimin nga djegia

Freskon dhe qeteson – lehteson dhimbjen dhe redukton shokun

Anti bakterial natyral – redukton infeksionin

Garza siguron mbulese te plages, duke e mbajtur ate te zbutur dhe te paster

Hidroxheli eshte i tejdukshem – e lehte per te pasur akses ne plage

Garza nuk ngjit ne plage

Jo toksik – nuk jep reaksione nese gelltitet

Jo irritues – pa efekte te padeshirueshme

Produktet sterilizohen me rreze gamma

Burnshield ka nje jetegjatesi 5-vjeçare nga data e prodhimit

 

Garzat jane prodhuar me materiale te cilesise se larte. Garza e sfungjerte eshte dizenjuar per shperndarje optimale te nxehtesise. Ajo pershtatet me zonen e plages dhe perbehet nga nje shtrese e sfungjerte elastike pa fibra, e cila ruan shtresen e xhelit ne plage.

 

E pershtatshme per:

Djegie me siperfaqe te vogel

Kutine e ndihmes se shpejte

Gishta

Femijet

Permasa: 100mm x 100mm

E lehte per aplikim:  Thjesht hapni paketimin steril, nxirrni garzen, vendoseni mbi plage dhe sigurojeni me fasho jo adezive.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected