Burnshield hydrogel

Burnshield hydrogel

Hidroxhel eshte produkt steril, qe perthith dhe shperndan nxehtesine per te minimizuar demtimin nga djegia. Nuk ngjit ne plage, ka veti antibakteriale.

I pershtatshem per:

Djegie nga dielli

Djegie siperfaqesore / me thellesi te pjesshme

Aplikime ne zona te veshtira

 

125 ml spray bottle - 50 ml squeeze bottle

I lehte per aplikim:

Thjesht aplikoni hidroxhelin me sprucim ose lyerje mbi zonen e djegur dhe mbuloni plagen me garze ose fasho jo adezive.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected