Minotrex 100 mg Kapsula

Minotrex 100 mg Kapsula

Minocycline

Minotrex eshte nje medikament ne forme farmaceutike kapsule qe permban si iende vepruese minocycline hydrochloride (equivalente me 100 mg minocycline per kapsul). Minocycline eshte nje antibiotik ne familjen e tetraciclinave qe ka ne pergjithesi nje veprim bakteriostatik nepermjet bllokimit te sintezes se proteinave.

 

Per cfare perdoret?

  Infeksione te lekures: akne;

  Infeksione te traktit respirator: pneumoni te fituara ne komunitet, abcese te mushkerise;

  Infektione te traktit gastrointestinal: kolecistit akut, kolangitis, dizanteri bakteriale dhe amebike;

  Infektione te traktit urinar: pielonefritis, pielitis, prostatitis, cistitis, urethritis jo-gonokokial i shkaktuar nga Ureaplasma urealyticum dhe Chlamydia trachomatis;

  Infeksione gjinekologjike: post-partum dhe post-abort, metritis dhe adneksitis, te shkaktuara nga Chlamydia trachomatis.

 

Si ta merni Minotrex?

Gjithmone mereni ekzaktesisht sikurse ju ka thene mjeku. Kontrolloni me mjekun ose farmacistin nese nuk jeni te sigurt.

Respektoni kohezgjatjen e trajtimit.

Mereni kete medikament ndermjet vakteve. Gelltiteni kapsulen me uje pa e ndare apo thyer ate.

Te rriturit: Fillohet trajtimi me 200 mg, i ndjekur me 100 mg cdo 12 ore.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected