Paramolan, 500 mg, Tableta

Paramolan, 500 mg, Tableta

Tableta qe permbajne 500 mg paracetamol per 1 tablete

 

Indikacioni:

1. per trajtimin e dhimbjeve te lehta-moderuara, dhimbjet e fytit (me perjashtim te tonsilitit) si dhe dhimbjet e lehta-moderuara te kokes.

2. per trajtimin e temperatures se larte qe zgjat jo me shume se 3 dite, trajtimin simptomatik te te ftohtit dhe gripit.

 

Udhezime per perdorim: Femijet me peshe nen 30 kg: administrimi i tableta nuk eshte i pershtatshem.

 

Dozimi: Adulte, te moshuarit dhe femijet me te rritur se 12 vjeç: 1 - 2 tableta, deri ne 4 here ne dite, cdo 4 deri 6 ore. Mos e tejkaloni dozen maksimale ditore prej 8 tableta/24 ore (4 g).

Paketimi: Paramolan 500 mg tableta eshte i disponueshem ne paketim prej 4,20 ose 500 tabletash (paketim spitalor).


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected