Paramolan C

Paramolan C

Pluhur per tretesire orale

PARAMOLAN C eshte nje medikament analgjezik (lehteson dhimbjet) dhe antipiretik (ul temperature e trupit), i disponueshem si tretesire orale ne paketa.

 

Perberja:

Cdo pakete permban afersisht 3 g pluhur, i cili permban si substance aktive 500 mg paracetamol dhe 250 mg acid askorbik (vitamin C). Pervec substancave aktive, ky medikament permban gjithashtu perberes te tjere (eksipiente): acid citric anhider, citrat natriumi, manitol, silic coloidal anhider, sodium benzoat, sodium sacharin, quinoline e verdhe (E104), shije limoni e tretshme dhe neohesperidin. Çdo pakete PARAMOLAN C permban 4 ose 20 paketa.

 

Perdorimi:

PARAMOLAN C indikohet ne trajtimin simptomatik te gjendjeve qe shoqerohen me dhimbje dhe ethe, vecanerisht te te ftohtit dhe gripit.

Te rriturit dhe femijet me te rritur se 12 vjeç

Hidhni sasine e nje ose dy paketave ne nje filxhan me uje te ftohte ose te ngrohte, 4 here ne dite (ju mund te shtoni sheqer nese deshironi). Doza e mbremjes mund te pergatitet ne formen e nje pije te ngrohte te embel.

 

Doza maksimale:

Te rriturit - 4 g paracetamol, psh. 8 paketa ne dite Femijet me te rritur se 12 vjeç - 3 g paracetamol, psh. 6 paketa ne dite

 

Kujdes: mos e kaloni dozen e rekomanduar ditore.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected