Paramolan (Paracetamol)

Paramolan (Paracetamol)

Shurup

Indikacioni:

1. per trajtimin e dhimbjeve te lehta-moderuara, dhimbjet e fytit (me perjashtim te tonsilitit) si dhe dhimbjet e lehta-moderuara te kokes.

2. per trajtimin e temperatures se larte qe zgjat jo me shume se 3 dite, trajtimin simptomatik te te ftohtit dhe gripit.

 

Udhezime per perdorim:

Per te hapur shishen, shtypni kapakun dhe rrotullojeni ate ne drejtim te kundert te akrepave te ores.

 

Dozimi:

3 muaj deri 1 vjeç: 2.5 ml deri 5 ml (1/2 deri 1 luge), deri ne 4 here ne dite.

1 vjeç deri 6 vjeç: 5 ml deri 10 ml (1 deri 2 luge), deri ne 4 here ne dite.

6 vjeç deri 12 vjeç: 10 ml deri 20 ml (2 deri 4 luge), deri ne 4 here ne dite.

Te rriturit: 20 ml (4 luge), deri ne 6 here ne dite.

 

Paketimi: Paramolan 24 mg/ml tretesire orale eshte i disponueshem ne paketim shishe 100 ml ose 200 ml me tape rrezistente ndaj femijeve.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected