Magenta Puro

Magenta Puro

Pershkrimi:

Magenta PURO, eshte nje solucion steril per syrin ,me permbajtje te sodium hyaluronate 0,15 % pa konservues dhe pa mbetje fosfatesh.Sodiumi hyaluronate qe permban produkti eshte perfituar nga fermetimi dhe nuk eshte me origjine shtazore .

Magenta PURO ruan dhe rikthen ne kushte me te mira fiziologjike siperfaqen okulare, mbron dhe reason per nje kohe te gjate.

Hipotonia e lehte (afersisht 270 m0sm) dhe pH ( vlera fiziologjike e te ciles eshte afersisht 7.2 m0sm ) ndimojne ne ruajtjen optimale per shendetin e siperfaqes okulare.

Indikacionet :

Trajtues per simptomat e syrit te thate .

Perdorimi i Magenta PURO jep lehtesi te menjehershme mbi ndjeshmerin e syrit te thate te

irrituar dhe te lodhur ,shkaku i te cilave vjen nga faktoret e jashtem si qendrueshmeria per nje

kohe te gjate ne monitorin e kompjuterit ose telelevizorit, ajri I kondicionuar,pluhuri,smogu , e te tjera .

Magenta PURO gjithashtu eshte i keshillueshem per perdoruesit te lenteve te kontakti te cdo lloji

Perberja :

Sodium hyaluronate 0.15 % ,klorurnatriumi , acid borik , borax , uje i distiluar.

Paketimi:

Flakon me pika 10 ml per perdorim oftalmik.

Perdorimi :

• Lani dhe shpelajini duart mire per paraperdorimit

• Hiqni kapakun mbrojtes.

• Hidhini 1-2 pika ne sy duke pozicionuar koken lart.

• Sigurohuni qe te mos prekni me gishta gjate perdorimit

• Shmangni prekjen e duarve me solucionin per te parandaluar ndotjen e mundshme .

• Mbylleni solucionin me kapakun pas perdorimit .

• Produkti mund te perdoret sipas nevojes.

Kujdes:

• Mos perdorni solucionin nese eshte i demtuar.

• Mos ndani produktin me tet jeret,per te shmangur kontaminimin e mundshem

• Ne raste se po perdorni nje solucion tjeter per syte ,rakomandohet te perdoren me nje afat kohor prej15 minutash nga njeri tjetri .

• Per te parandaluar kontaminimin e mundshem shmangni prekjen e solucionit oftalmik .

• Mos e perdorni ne rast se keni alergji ndaj perbersve .

• Ne rast acarimi,skuqje ose dhimbje te syve nga aplikimi i produktit ,ndaloni perdorimin e tij .Pyetni mjekun ose farmacistin nese simptomat vazhdojne .

• Mos e gelltisn iproduktin .

• Mbajeni large femijeve

• Mos perdorni Magenta Puro se bashku me substance te tjera .

Mirembajtja:

Ruajeproduktin ne nje temperature nen 30 ° C

Mosperdorniproduktin pas dates se skadences .

Perdoret 90 dite pas momentit te hapjes.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected