Blefastop Plus Garza

Blefastop Plus Garza

Garza nje perdorimshe prej pambuku natyral me permbajtje te acidit Hyaluronic ,ekstrakteve natyrore të Melaleuca dhe Aloe, kombinimi i tyre ka nje veprim dekongjestant ,hidratues dhe qetësues . Formulimi me anti-inflamatorët dhe antiseptikët natyralë, lehtëson shpejtë simptomat.

E rekomanduar ne higjenën e perditshme te qepallave dhe qerpikëve ,në praninë e sëmundjeve

alergjike të syrit,ne inflamacione ose infeksione si blepharitis ose blepharoconjunctivitis. Trajtimi me kompresa të ngrohta (40-45 ° C) të shoqeruara me masazh palpebral lejon hapjen dhe pastrimin e gjëndrave të bllokuara dhe i mundëson atyre të rifitojne prodhimin natyror të lipideve natyrale , të cilat janë të nevojshme për një film lakrimal te shendetshem.

Si të përdoret:

• Ngrohni kompresen deri në ndryshimin e saj në ngjyrë (nga portokalli në të verdhë) ndryshim i cili tregon se kompresa ka arritur 43 ° C, temperatura ideale për masazhin e qepallës.

• Mbani kompresen e ngrohte duke e masazhuar ne qepalle per 3-5 min .

• Menjëherë pas aplikimit te kompreses , hapni me kujdes garzen dhe nisni te pastroni lehtesisht qepallat dhe qerpikët duke filluar nga këndi i brendshëm i syrit dhe duke vazhduar drejt qosheve të jashtme, duke mbajtur syrin të mbyllur.

Mënyra e ngrohjes e borses okulare:

• Mbani borsen në ujë të nxehtë te rrjedhshem derisa ngjyra të ndryshojë ose zhysni borsen në një enë (xhami) e mbushur me ujë të ngrohtë deri në ndryshimin e ngjyrës (nga portokalli në të verdhë). Gjithmonë kontrolloni temperaturën e borses para masazhit te syrit.

• Nëse është shumë e nxehtë, prisni disa minuta dhe provoni përsëri.

• Kontrolloni gjendjen e borses para se ta ripërdoreni.

• Vendoseni tabletën në paketim, duke e shpëlarë atë së pari në ujë.

• Përdorni një fshirje për çdo sy. Lani duart pas përdorimit.

• Mos e shpëlani syrin pas përdorimit.

Perberesit:

Uji, PEG / PPG - 20/15 dimetikon, aloe barbadensis ekstrakt, hy-b (hyaluronate sodium, 4-terpineol) ammonium glicirizzato, caprylyl / capryl glucoside, sodium cocoyl aminoacidet grurë, etilesiglicerina, alkool feniletil, klorid sodium , fosfat natriumi, fosfat disodium, PPG-26 Buteth-26,PEG-40 vaji ricini të hidrogjenizuar

Kunderindikacionet

Asnjë efekt anësor që lidhet me përdorimin e ketij produktit nuk eshte konstatuar . Në rast të efekteve anësore, kontaktoni mjekun tuaj.

Përdorim i jashtëm: vetëm për aplikim lëkurë të zonës periocular, duke e mbajtur syrin të mbyllur. Mos e përdorni në rast të mbindjeshmërisë së njohur ndaj komponentëve; në rast të djegies së vazhdueshme, pezulloni trajtimin. Çdo qese është një përdorim i vetëm dhe duhet të hapet menjëherë para përdorimit. Mos e përdorni në rast të qeseve të pahapura ose të paketimit të dëmtuar. Mbani produktin larg fëmijëve. Mos e demtoni borseten okulare dhe /mo se gëlltisni produktin.

Ruajtja:

Blefastop plus nuk përdoret pas datës së skadimit në paketë. Ruajeni në temperaturë dhome dhe shmangni kontaktoni me ujin. Data e skadencës i referohet produktit në paketim të pahapur dhe të ruajtur siç duhet.

Paketimi

28 garza njeperdorimshe + 1 tabletë okulare që mund te ngrohet dh të përdoret për numrin e fshin.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected