Retinorm ( Kapsula )

Retinorm ( Kapsula )

Integrator ushqimor me baze VitamineC ,vitamina E ,lutein ,zink ,zeaxantina

Perberesit :

Vitamina C ( acid L- askorbik ) miell misri ,20% lutein , zeaxantina 10% ,glukonatbakri

, kripra te magnezit , dioksid titanium .

Indikacionet :

Perdorimi ne raste te nevojshme kontribuon ne funksionimin normal te sistemit nervordhe ne mbrojtjen e qelizave nga stresi.Zinku ndihmon ne mirembajtjen e normalitetit e shikueshmeris, dhe glukonati I bakrit ndihmon ne mbrojten e qelizave nervore .

Perdorimi :

Keshillohet qe te merrni nje kapsul ne dite.

Kunderindikacionet

• Mos tejkaloni dozen e rekomanduar ditore

• Integratoret nuk perdoren si zevendesus i nje diete te balancuar dhe nje menyre jetese te shendetshme

• Nuk perdoret gjate shtatezanise

• Ruhet ne vend te fresket

• Mbajeni larg nga femijet


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected