Oraflogo

Oraflogo

Përmban 50%   më shumë acid hialurinik dhe  përbërës aktivë krahësuar me produktet e tjera.

Oraflogo Gel është produkti i vetëm në treg që zgjidh të gjithë problemet shëndetësore të gojës.

 

Avantazhet e Oraflogo:

 • Zvogëlon dhimbjet në mënyrë të menjëhershme dhe natyrale
 • Shëron shpejt indet e gojes
 • I përdorshëm për të gjitha problemet e gojës (përfshir dhe herpesin)
 • Zvogëlon irritimin dhe ndihmon në ripërtëritjen e indeve
 • Shëron lokalisht dhe pa efekte anësore apo reaksione alergjike

 

Oraflogo rekomandohet për:

 • Mishrat e dhëmbëve të dëmtuar,
 • Indet e irrituara të gojës,
 • Ulçera të gojës,
 • Plagë orale post-kirurgjikale,
 • Lezione orale,
 • Gjakrrjedhje e mishrave të dhëmbëve,
 • Periodontis,
 • Herpes oral,
 • Stomatitis pas kimioterapisë apo radioterapisë.

 

Veçoritë dalluese të Oraflogo:

 • Shërim natural i plageve dhe indeve të gojës, mishrave të dhëmbëve (ulçera, herpes, lezione orale, periodontitis etj).
 • Është i përbërë nga 9 bimë mjekesore dhe acid hialuronik. Përqëndrimi i lartë i bimëve mjekësore i jep xhelit një ngjyrë dhe shije të këndëshme.
 • Paketim inovativ (alumin dhe tub plastik) që ruan stabilitetin dhe efektin e ingridientëve.
 • Mosha e përdorimit, mbi 2 vjec.

 

Përbërësit:

 • Acid Hialuronik
 • Aloe Vera
 • Coennzyme Q10
 • Vaj të pemës së çajit      
 • Ekstrakt Thyme      
 • Centella Asiatica      
 • Allantonin      
 • Macadamia Nut      
 • Fenugreek

© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected