Nurofen Express

Nurofen Express

Permbajtja: Çdo tablete e veshur me film permban 256 mg ibuprofen (si natrium ibuprofen) – per veprim me te shpejte

Paketimi: Kuti me 24 tableta te veshura me film

Perdorimi: Te rritur dhe femije mbi 12 vjeç: nje ose dy tableta, deri ne tre here ne dite (duke respektuar nje hapesire kohore prej 4 oresh). Mos tejkaloni dozen ditore prej 6 tabletash ne dite.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected