Nurofen Cold & Flu

Nurofen Cold & Flu

Nuk ka asgje me te forte per dhimbjen dhe bllokimin e rrugeve te frymemarrjes

gjate gripit ose ftohjes.

Nurofen Cold and Flu siguron nje çlirim te shpejte dhe efektiv nga simptomat qe

shoqerojne gripin dhe ftohjen e zakonshme, kongjestionin e rrugeve te frymemarrjes,

pa shkaktuar pergjumje.

 

Permbajtja:  Çdo tablete e veshur me film permban 200 mg ibuprofen dhe 30 mg pseudoefedrine hidrokloride

Paketimi: Kuti me 24 tableta te veshura me film

Perdorimi:  Te rritur dhe femije mbi 12 vjeç: nje ose dy tableta te shoqeruara me uje, deri ne tre here ne dite, duke respektuar nje hapesire kohore te pakten prej 4 oresh (mos tejkaloni dozen ditore prej 6 tabletash ne 24 ore).


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected