Nurofen for Children

Nurofen for Children

Çlirim i shpejte nga simptomat e gripit dhe ftohjes se zakonshme

Fillon te veproje brenda 15 minutave per uljen e temperatures

Mundeson deri ne 8 ore pa temperature, per nje nate te qete

Pa sheqer dhe ngjyrues

I pershtatshem edhe per foshnjat mbi 3 muaj, qe peshojne mbi 5 kg.

 

Permbajtja: Pezulli nga goja, qe permban 100 mg ibuprofen per 5ml pezulli.

Paketimi: Shishe me 150 ml pezulli + 1 shiringe per dozim te sakte dhe te lehte

Perdorimi: 10 mg/kg peshe trupore, deri ne tre here ne dite (duke respektuar nje hapesire kohore prej 6 - 8 oresh).


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected