Gaviscon shishe 500ml

Gaviscon shishe 500ml

Gaviscon ofron lehtesim te shpejte nga dhimbja, sikleti dhe dispepsia per shkak te refluksit  gastroezofageal. 

Substanca aktive dhe ekscipientet

Ai permban 250mg/5ml natriumi alginate dhe 133mg/5ml bikarbonat natriumi.

Indikacionet

Dhimbje, dispepsi, diskomfort, djegie, refluks te aparatit gastrointestinal

Menyra e perdorimit:

Tundeni shishen mire para se te perdorni. Administrimi nga goja.

Te rriturit, te moshuarit dhe femijet mbi 12 vjeç: 10-20ml (2-4 luge gjelle) pas ngrenies dhe para gjumit. Femijet 6-12 vjeç, 5-10ml (1-2 luge gjelle) pas ngrenies dhe para gjumit. Per femijet nen 6 vjeç, konsultohuni me mjekun tuaj.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected