Strepsils  Honey and Lemon

Strepsils Honey and Lemon

Karamele Strepsils me Mjalte & Limon

Per te lehtesuar fytin e inflamuar, me shije mjalti dhe limoni.

Permban nje kombinim te dy antiseptikeve efikas (2,4-diklorobenzil alkool 1.2mg dhe Amilmetakresol 0.6mg) per te qetesuar dhimbjen e fytit, duke e zbutur zonen e irrituar.

I pershtatshem per te rritur dhe femije mbi gjashte vjeç.

Si ta merrni?  Nje karamele qe tretet ngadale ne goje, çdo 2-3 ore. Mos tejkaloni dozen prej 12 karamelesh ne 24 ore.

Paraqitja:  Kuti me 24 karamele qe treten ne goje


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected