Strepsils Plus

Strepsils Plus

Karamele per fyt te inflamuar, te dhimbshem dhe infeksionet e gojes

• Veprim i dyfishte

• Ka efekt te shpejte-brenda minutes se pare

• Mund te merret bashke me antibiotike, nese eshte e nevojshme

• Ka veprim te zgjatur deri 2 ore pas perthithjes se tabletes

• Efektiv edhe ne dhimbjet e forta te fytit dhe gojes.

 

Eshte formuluar per te dhene nje çlirim efikas prej dhimbjeve teper shqetesuese te fytit.

Formula me veprim te dyfishte permban nje anestezik lokal per te mpire fytin, ndersa dy agjentet antibakteriale luftojne bakteret qe mund te shkaktojne infeksione te fytit

Permban: Diklorobenzil alkool 1.2mg, Amilmetakresol 600µg dhe Lidokaine 10mg

E pershtatshme per:  Te rritur dhe femije mbi 6 vjeç.

Dozimi dhe perdorimi:  Konsultohuni me mjekun ose farmacistin tuaj!

Nje karamele qe tretet ngadale ne goje, çdo 2-3 ore. Mos tejkaloni dozen prej 12 karamelesh ne 24 ore.

Paraqitja:  Kuti me 24 karamele qe treten ne goje.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected