Ferromixin Sprinkles

Ferromixin Sprinkles

Shtesë ushqimore me përmbajtje hekuri, acidi folik, vitaminë A, vitaminë C dhe Zink. Gjenerata e re e suplementit të hekurit .Përbërja e saj parandalon bashkëveprimin e hekurit me ushqimin, kështu që nuk ka ndryshim të shijes, ngjyrës, cilësisë së ushqimit. Nuk përmban sheqer, ngjyrues , konservantë dhe gluten.

Përdorimi për fëmijët 6-24 muajsh : 1 bustinë në ditë e cila hidhet në ushqim dhe duhet të konsumohet brenda 30 min nga përgatitja.


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected