Nutrigen Omega

Nutrigen Omega

Suplement ushqimor me përmbajtje të lartë të vajit të peshkut në DHA dhe EPA hipoalergjik dhe i purifikuar. Përmban 4 vitamina dhe 2 minerale . Ndihmon në mirëmbajtjen normale të sistemit nervor dhe shikimit.

Përdorimi :

Fëmijët 1-3 vjec:       2.5 ml në ditë

Fëmijët 4-8 vjec:        5 ml në ditë

Fëmijët 9-13 vjec:     10 ml në ditë


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected