Nutrigen Bonidenti

Nutrigen Bonidenti

Përmban vitaminë D  400 UI dhe fluor për të përmbushur nevojat  ditore të foshnjave për rritjen normale të dhëmbëve dhe të kockave. Pa ngjyrues dhe ëmbëlsues.

 

Konsumi ditor i rekomanduar:

Foshnjat 6- 12 muajsh dhe fëmijët 1-3 vjeç:  4 pika (0.15 ml) në ditë (mund të përzihet me ujë ose qumësht)


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected