Nutrigen Growmega

Nutrigen Growmega

Suplement ushqimor me përmbajtje të vajit të peshkut ,L- argininës,  zinkut,  vitaminës A,  vitaminës D dhe vitaminës K.  Kontribuon në mirëmbajtjen e kockave , dhëmbëve dhe funksioneve normale të muskujve. Me një shije të pëlqyeshme për fëmijët ku maskohet shija e vajit të peshkut.

 

Përdorimi për fëmijët 1-13 vjeç  :   10 ml në ditë


© 2019 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  |  

Design & Development by B2B SERVICE

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania always dedicated to offer quality products and services with a wide range of pharmaceutical products and the representation of well known companies.

(+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Our Pharmacy Opening

Mon - Sun
8:00 to 00:00

Get Connected