Misioni & Vizioni

Misioni

Të jemi rrjeti farmaceutik më i besueshëm në tregun Shqiptar duke ofruar produkte farmaceutike të certifikuara, me cmime të arsyeshme dhe me një shërbim cilësor.

Vizioni

Të krijojmë rrjetin farmaceutik më të madh në Shqipëri duke ofruar shërbime dhe produkte në të gjitha qytetet kryesore të Shqipërisë dhe të arrijmë që 40% e xhiros së rrjetit të jetë nga portofoli i produkteve që Farma Net Albania tregton me shumicë.


© 2018 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  | 

Design & Development by Delta Publicity

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania, gjithmone te perkushtuar per te ofruar produkte dhe sherbime sa me cilesore, me nje game te gjere te produkteve farmaceutike dhe perfaqesi e shume brandeve te njohura.

 (+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Oraret e farmacive tona

E Hene - E Diel
8:00 to 00:00

Qendro ne kontakt