Burimet Njerezore

deshiron te punosh me ne?

Le te punojme se bashku

You can design and create, and build the most wonderful place in the world. But it takes people to make the dream a reality.

© 2018 . All Right Reserved. Farma Net Albania ®  | 

Design & Development by Delta Publicity

Press enter to search

Inspiring Better Health

Farma Net Albania, gjithmone te perkushtuar per te ofruar produkte dhe sherbime sa me cilesore, me nje game te gjere te produkteve farmaceutike dhe perfaqesi e shume brandeve te njohura.

 (+355) 44504724
info@farma-net.com
Rr. "Siri KOdra", Nr. 8/660,
Kat 1, Tirana, Albania

Oraret e farmacive tona

E Hene - E Diel
8:00 to 00:00

Qendro ne kontakt