(Për porosi online) Email: info@farma-net.comTel: 0696099222
Depo Farmanet: 0692056497

Produktet e reja

Shfletoni sipas kategorive

Produkte në ofertë

Shkarko kuponin për të përfituar 10% ulje për blerjet tuaja në farmaci.

Shtypi dhe evente

farmanet

Gjendemi pranë jush me rrjetin tonë farmaceutik 

Punojmë së bashku për të ndërtuar rrjetin farmaceutik më të madh në Shqipëri dhe të bëjmë të aksesueshëm për këdo shërbimet & produktet e FarmaNet!


 Importues & distributor farmaceutik

Importues dhe shpërndarës për materiale mjekësore

Oksigjenoterapia dhe Kujdesi Shëndetësor në Shtëpi

Rrjeti Farmaceutik