Acristart SMP Gel 15ml

L2,730

 

Ky xhel është ideal për trajtimin e lëkurës së thatë, irritimeve të lëkurës, skuqjes dhe kruajtjes. Tekstura e tij e lehtë dhe jo e yndyrshme përthithet shpejt, duke e lënë lëkurën të butë dhe të hidratuar. Formati 15 ml e bën atë perfekt për ta mbajtur gjithmonë me vete për një trajtim të shpejtë dhe të synuar.

Aplikoni një sasi të vogël Acristart SMP Gel në lëkurë të pastër dhe të thatë, duke masazhuar butësisht derisa të përthithet plotësisht. Përdoreni për lëkurë të thatë, acarim, skuqje ose kruajtje sipas nevojës. Shmangni kontaktin me sytë.