Sale

Advermis Shurup Natyral Kunder Paraziteve

L1,440

Ekstrakti i thatë i farave Cucurbita maxima është një agjent i njohur antihelmintik. Është produkt që përdoret gjerësisht për të luftuar parazitët: shiritin e derrit, parazitët e gjedhit, lamblia dhe parazitë të tjerë.

Ekstrakti i thatë i rrënjës Gentiana Lutea, vajrat esenciale të Rosmary Officinalis dhe Origanum Vulgaris, përdoren si agjentë efektivë antihelmintikë kundër askarideve.

Ekstrakti i thatë i rrënjës Gentiana lutea ndikon gjithashtu tek krimbat e zorrëve, stimulon sekretimin e lëngut të stomakut, trajton çrregullimet e oreksit dhe eliminon ndjesinë e fryrjes në stomak. Vaji esencial i Rosmarinus officinalis ushtron gjithashtu veprime të lehta anestetike dhe antimikrobike.

Vaji esencial Origanum vulgaris përdoret në mënyrë efektive në terapinë antihelmintike, si dhe në sëmundje të tjera të sistemit të tretjes. Ai ka veti të ngjashme me ato të një agjenti antiinflamator dhe shërues të plagëve.

Veprimi antiparazitik i vajit esencial të Thymus vulgaris lidhet me praninë e timolit në përbërjen e tij.

Përveç enterobiasis dhe ascariasis, Thymus-i rekomandohet për trajtimin e ankilostomiasis, trichocephaliasis dhe nektatoriasis.

Ekstrakti i thatë i zhardhokut të Allium sativum ka efekt shkatërrues te parazitët e zorrëve, rrit lëvizshmërinë e stomakut dhe funksionin sekretues. Promovon rikuperimin e baktereve normale të zorrëve, duke rritur imunitetin.

Ekstrakti i thatë i drurit Quassia amara përdoret si një agjent antiparazitik, ofron një efekt specifik tek helmintet e llojeve të ndryshme. Përveç kësaj, ul dhimbjen në traktin gastrointestinal.

Manitoli ka veprim laksativ, i cili promovon largimin më të efektshëm të helminteve. Ai ka një efekt dekongjestant dhe diuretik. Rrit presionin osmotik të plazmës, promovon kalimin e lëngut nga indet në qarkullimin e gjakut dhe rrit vëllimin qarkullues të tij.

Indikacionet

Helminthiasis
Infeksione parazitare (giardiasis, amebiasis)
Ndërveprimi periodik me kafshët
Anoreksia
Përdorimi

Pas vakteve, e shoqëruar me një sasi të madhe lëngjesh ose ujë.

Tundeni mirë përpara përdorimit

Fëmijët 0-1 vjeç: 2,5 ml 1-2 herë në ditë.
Fëmijët 1-3 vjeç: 2,5 ml 2-3 herë në ditë.
Fëmijët 3-6 vjeç: 5 ml 2-3 herë në ditë.
Fëmijët 6-12 vjeç: 10 ml 2 herë në ditë.
Fëmijët mbi 12 vjeç dhe të rriturit: 15 ml 2 herë në ditë