SKU: KE2743

After Bite Stick Ammonias Garden

L400

Xhel qetesues pas pickimit te insekteve

Falë përbërësve zbutës anti-inflamatorë si alantoina, lanolina lehtëson menjëherë kafshimet dhe qetëson në mënyrë efektive irritimet që mund të shkaktojnë mushkonja, grerëza, kandil deti, hithra, etj. Ka veprim antiseptik dhe antimikrobik dhe qetëson në mënyrë efektive irritimet. Aplikojeni në zonën e irrituar sa herë të jetë e nevojshme për të eliminuar irritimin.

Additional information

Madhësia:
Brand: