SKU: KE2744

After Tatto Cream Garden

L1,100

Krem per tatuazhe

Panthenols After Tattoo Skin Care Cream, është një krem ​​i specializuar për kujdesin e lëkurës për lëkurën e irrituar dhe të ndjeshme. Është një zgjidhje ideale dhe efektive për kujdesin e lëkurës, pas tatuazhit. Kombinimi i përbërësve hidratues, anaplastikë, antioksidantë dhe zbutës, ofron trajtim dhe kujdes gjithëpërfshirës dhe nxit rigjenerimin e lëkurës së irrituar dhe të ndjeshme. Është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës dhe nuk lë gjurmë yndyre në lëkurë.

Additional information

Brand: