Sale

Agiflex 15 Ampula Dietmed

L3,042

Per kocka dhe artikulacione te shendeteshme

Suplement me kondroitine, kolagjen,  kolagjen dhe vitamin c

Perdoret 1 flakon ne dite, pas ushqimit