Sale

Aknicare Cream 50ml Synchroline

Original price was: L2,820.Current price is: L2,538.

Aknicare krem – Emulsion i dizenjuar specifikisht për kontrollin dhe lehtësimin e simptomave të akneve. Ka një efekt hidratues dhe opak, duke parandaluar tharjen e lëkurës dhe duke e lënë lëkurën mat.

Mund të përdoret krahas terapive anti-akne që thajnë dhe irritojnë lëkurën (si p.sh.: trajtimi lokal dhe sistemik me bazë retinoidesh). I përshtatshëm si një trajtim mirëmbajtës në fazën e përmirësimit të akneve.

Për një efekt më të plotë shiko dhe locionin e të njejtës linjë: Acnestil Lotion.

Udhëzime mbi përdorimin
Aplikojeni në lëkurë të pastruar e të tharë 2 deri 3 herë në ditë, duke e masazhuar derisa të përthithet plotësisht.