Sale

ALAnerv 20Capsula

L2,070

Shtese ushqimore qe permban Acid a-lipoik,acid linoleik, vitamina te grupi B, vitamin E dhe Selen

Perdorimi

1-2 kapsula ne dite, te merren mundesisht ne nje administrim te vetem

 

Additional information

Brand: