Sale

Aletoss Syrup

L1,080

Aletoss eshte nje shurup me baze N-Acetilcisteinen, vitaminen C,Zinc, Droesera, Ribes Nigrum dhe Thymus

Dozimi

Femijet me peshe nen 10kg, 2-3 x ne dite nga 2.5ml

Femijet me peshe mbi 10kg, 2-3x nga 5ml

Te rriturit, 10ml 2-3x ne dite ose sipas keshilles se mjekut