Ansimel 40 Capsules PromoPharma

L2,800

AnsiMel® është një suplement ushqimor që përmban balsam limoni i dobishëm për të promovuar mirëqenien mendore, relaksimin dhe një humor normal.

REKOMANDIME: Rekomandohet të merret 1 kapsulë në ditë.
Gjatë periudhave me kërkesa të shtuara rekomandojmë 1 kapsulë 4 herë në ditë.
Sillni kapsulën pranë gojës në një pozicion vertikal me mbështjellësin nga lart.
Tërhiqeni dhe derdhni përmbajtjen direkt në gojë pa e gëlltitur kapsulën

Informacion I Detajuar Rreth Permbajtjes

Permbajtja
Per dozen maksimale (4 kapsula ne dite)
Balsam Limoni 5,2mg
Murriz 5,2mg
Linden 5,2mg
Ingredients: Sucrose, Shell: food gelatin, Lemon balm (Melissa officinalis L., leaves), Hawthorn (Crataegus oxyacantha Medicus, young shoots), Linden (Tilia tomentosa Moench, gems), Colour­ing agent : Titanium Dioxide (for shell).