Sale
SKU: PH0031

Arthrosis Power Of Nature- 30 Tableta

L2,700

Arthrosis është një suplement ushqimor specifik me një formulë sinergjike që përmban glukozaminë 500 mg (të nxjerrë nga butakët), kondroitinë 400 mg (të nxjerrë nga krustacetë), kolagjen tipi i parë në sasi 100 mg, kompleksin MSM 150 mg , turmerik 60 mg, si dhe mikronutrientë thelbësorë si bakër 1 mg, mangan 2 mg dhe vitaminë C 150 mg.

Dozimi dhe përdorimi: 1 tabletë në ditë pas ushqimit ose sipas rekomandimit te mjekut. Në lidhje me përdorimin te diabetikët duhet të konsultohen me mjekët.Mbajeni në një vend të freskët dhe të thatë (deri në 25 ° C), larg fëmijëve. Paketimi: 30 kapsula.

Additional information

Madhësia:
Brand: