Sale
SKU: artrohelp

Artrohelp Forte 20 Flakon Marnys

L3,780

MARNYS® Artrohelp Forte është një shtesë ushqimore në forme të flakonave per perdorim oral, që ushqen kërcet, nyjet dhe kockat, rritë lëvizshmërinë, fleksibilitetin dhe elasticitetin e tyre falë kombinimit ekskluziv të kolagjenit të hidrolizuar, acidit hialuronik, omega 3, glukozaminës, kondroitinës, trëndafilit, hithrës, kalciumit dhe vitaminave D3, K2 dhe E

 

Përbërësit në MARNYS® Artrohelp Forte kanë shumë vet për sistemin osteoartikular (kërc, tendinat, kockat dhe kyçet):
Kolagjeni i hidrolizuar, acidi hialuronik dhe Omega 3 sigurojnë proteina dhe lipide të cilate janë pjesë e strukturave të kërceve dhe kockave duke rritur elasticitetin dhe lubrifikimin e tyre.
D-glukozamina dhe kondroitina janë përbërës kyç në strukturën e kërceve. Përveç kësaj, ata marrin pjesë në prodhimin e substancave të tjera duke siguruar qëndrueshmëri dhe lubrifikim brenda sistemit osteoartikular.
Hithra (përmbajtja minimale e silicës: 7%) ka marrë një përdorim të rendesishem per efektet qe e jep ne nyje e përshkruara në monografitë e Komisionit Gjerman E dhe EMA.
Trëndafili siguron një përmbajtje të lartë të vitaminës C (250 mg) e cila kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionin normal të kërcev dhe kockave.
Kalciumi, vitaminat D3 dhe K2 kontribuojnë në mirëmbajtjen normale të kockave dhe vitamina E e cila kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga dëmtimi oksidative .
MARNYS® Artrohelp Forte është një suplement i shkëlqyer për ata që duan të ruajnë sistemin e tyre osteoartikular.

Perdorimi

1 flakon ne dite si i tille ose i holluar me uje