SKU: KE0105

Av Hydrance Optimale Legere Spf20

L3,370

Krem hidratues me agjentë që optimizojnë penetrimin e ujit termal Avene në lekure. E pasur me Ujin termal Avene i ofron delikatesë lekurës së fytyrës. Agjentët foto-protektore mbrojnë nga rrezet e diellit uva dhe uvb. Aplikohet para ekspozimit ne diell dhe riaplikohet sipas nevojes.

Krem hidratues me agjentë që optimizojnë penetrimin e ujit termal Avene në lekure. E pasur me Ujin termal Avene i ofron delikatesë lekurës së fytyrës. Agjentët foto-protektore mbrojnë nga rrezet e diellit uva dhe uvb. Aplikohet para ekspozimit ne diell dhe riaplikohet sipas nevojes.

Additional information

Madhësia:
Brand: