SKU: AV0002

Avene A-Oxitive Serum

L5,700

Serum i pasur me pro-vitamin C dhe vitamine E dhe GP4G *ndikon ne rigjenerimin qelizor. Efekt I fuqishem antioksidand, redukton rrudhat e zbehta, njollat e erreta ne lekure. Ekuivalent me 15% vit c. Aplikohet ne mengjes dhe ne darke pas larjes se lekures

Serum i pasur me pro-vitamin C dhe vitamine E dhe GP4G *ndikon ne rigjenerimin qelizor. Efekt I fuqishem antioksidand, redukton rrudhat e zbehta, njollat e erreta ne lekure. Ekuivalent me 15% vit c. Aplikohet ne mengjes dhe ne darke pas larjes se lekures

Additional information

Madhësia:
Brand: