SKU: AV0001

Avene Cleanance Comedomed

L2,970

Cleanance Comedomed, përkujdesje e indikuar për eleminimin e njollave, pikave të zeza dhe shfaqjen e imperfeksioneve. Aplikojeni ne mengjes dhe ne darke, pas pastrimit te lekures.

Cleanance Comedomed, përkujdesje e indikuar për eleminimin e njollave, pikave të zeza dhe shfaqjen e imperfeksioneve. Aplikojeni ne mengjes dhe ne darke, pas pastrimit te lekures.

Additional information

Madhësia:
Brand: