SKU: KE1691

Avene Cleanance Solaire Spf 50

L2,900

krem mbrojtes me spf 50, I pershtatshem per lekura me tendence per imperfeksione, lekura mikse dhe te yndyrshme

krem mbrojtes me spf 50, I pershtatshem per lekura me tendence per imperfeksione, lekura mikse dhe te yndyrshme

Additional information

SPF:
Madhësia:
Brand: