SKU: KE0076

Avene Cold Cream Creme Mains

L1,100

Qumesht me efekt hidratues dhe zbtues per duart. Rigjeneron lekuren fale permbajtjes se sucralfatit.

Qumesht me efekt hidratues dhe zbtues per duart. Rigjeneron lekuren fale permbajtjes se sucralfatit.

Additional information

Madhësia:
Brand: