SKU: KE1311

Avene Cold Creme Mains

L1,100

Qumesht avene per perkujdesin e duarve. Mbron, rigjeneron, zbut dhe hidraton duart. Aplikimi disa here ne dite

Qumesht avene per perkujdesin e duarve. Mbron, rigjeneron, zbut dhe hidraton duart. Aplikimi disa here ne dite

Additional information

Madhësia:
Brand: