SKU: KE2571

Avene Fluide Teinte Spf50

L2,970

krem mbrojtes me spf 50, I pershtatshem per te gjitha tipet e lekurave, me pigment per te unifikuar njollat dhe ngjyren e lekures

krem mbrojtes me spf 50, I pershtatshem per te gjitha tipet e lekurave, me pigment per te unifikuar njollat dhe ngjyren e lekures

Additional information

SPF:
Madhësia:
Brand: