Sale
SKU: av0035

Avene Hyaluron Activ B3 40ml Night Cream

L5,220

Krem nate multi-veprues me niacinamide 2%

Indikime – Rrudha dhe rrudheza. Mungese tonusi dhe elasticiteti. Pamje e zbehte e lekures.

Inovacion. Niacinamide 2% i njohur dhe si vitamina B3, stimulon qelizat dhe zgjat jetegjatesine e tyre, efekt rigjenerues i zgjatur. Ekstrakt Haritaki, fruti i jetegjatesise, perberes mbrojtes me origjine natyrale. Retinal, perberes dermatologjik anti-moshe, stimulon stimulimin qelizor dhe sintezen e kolagjenit.

 

Rezultate. Ne zgjim lekura eshte e mbushur. Pas 15 ditesh lekura duket me e tendosur. Aplikohen ne mbremje dy doza produkt duke shtypur tapen, mbi fytyre, qafe dhe dekolte. Ne rast te ndjesive te pickimit ne lekure aplikohet me rralle ne kohe

Additional information

Brand: