SKU: KE0062

Avene Hydrance Optimale Riche Spf 30

L3,370

Krem hidratues per lekura te thata dhe shume te thata, me mbrojtje spf 30 ndaj uva dhe uvb

Krem hidratues per lekura te thata dhe shume te thata, me mbrojtje spf 30 ndaj uva dhe uvb

Additional information

SPF:
Madhësia:
Brand: