SKU: KE0116

Avene Sunscreen Spray Adult Spf 30

L3,580

Krem mbrojtes ndaj diellit me faktor te larte spf 30. Mbron ndaj rrezeve uva dhe uvb. Rezistent ndaj ujit. Aplikohet te pakten 30min para ekspozimit ne diell.

Krem mbrojtes ndaj diellit me faktor te larte spf 30. Mbron ndaj rrezeve uva dhe uvb. Rezistent ndaj ujit. Aplikohet te pakten 30min para ekspozimit ne diell.

Additional information

SPF:
Madhësia:
Brand: