SKU: KE0114

Avene Sunscreen Spray For Kids Spf 30

L3,400

Krem mbrojtes ndaj diellit me faktor te larte spf 50. Mbron ndaj rrezeve uva dhe uvb. Rezistent ndaj ujit. Aplikohet te pakten 30min para ekspozimit ne diell.

Krem mbrojtes ndaj diellit me faktor te larte spf 50. Mbron ndaj rrezeve uva dhe uvb. Rezistent ndaj ujit. Aplikohet te pakten 30min para ekspozimit ne diell.

Additional information

SPF:
Madhësia:
Brand: