SKU: AV0023

Avene Sunsimed (Parandalim Keratoze)

L3,380

Krem me mbrojtje uva dhe uvb, parandalon actinic ceratosis dhe plakjen e shkaktuar nga dielli, per personat me rriskt te larte dhe lekure shume te ndjeshme. Aplikohet ne fytyre, qafe, dekolte 30min para ekspozimit ne diell dhe perseritet aplikimi cdo 2 ore gjate dites.

Krem me mbrojtje uva dhe uvb, parandalon actinic ceratosis dhe plakjen e shkaktuar nga dielli, per personat me rriskt te larte dhe lekure shume te ndjeshme. Aplikohet ne fytyre, qafe, dekolte 30min para ekspozimit ne diell dhe perseritet aplikimi cdo 2 ore gjate dites.

Additional information

Madhësia:
Brand: