SKU: AV0018

Avene Trixera Nutrition Baume Nutri-Fluide

L2,560

Baume hidratuese dhe zbutese per lekura te thata dhe shume te thata. Per te gjithe familjen. Per fytyre dhe trup. Aplikojeni deri ne perthithje disa here ne dite. Per femije qe nga zero muaj dhe te rritur.

Baume hidratuese dhe zbutese per lekura te thata dhe shume te thata. Per te gjithe familjen. Per fytyre dhe trup. Aplikojeni deri ne perthithje disa here ne dite. Per femije qe nga zero muaj dhe te rritur.

Additional information

Madhësia:
Brand: