Axonol Onovo 30 Capsula

L2,859

Axonol është një suplement i fuqishëm për mbështetjen e kujtesës dhe lehtësimin e ankthit, me një kombinim unik të vitaminës
B-complex aminoacide të tilla si L-Theanine, L-Tyrosine, N-Acetil cisteinë dhe bimën mjekësore Ashwagandha.

Ky suplement natyral mbështet funksionet normale të trurit, ndihmon në humbjen e kujtesës, përqendrimin dhe ndihmon në lehtësimin e ankthit dhe stresit. Axonol mbështet qetësinë dhe qartësinë mendore pa përgjumje.

Truri juaj ka nevojë për një spektër të gjerë të lëndëve ushqyese thelbësore që punojnë së bashku për të siguruar shëndetin dhe performancën optimale të trurit. Përzierja e formulës së Axonol është një mënyrë e fuqishme për të plotësuar këto lëndë ushqyese të nevojshme, jo vetëm për të ruajtur shëndetin e trurit, por edhe për të ndihmuar në përmirësimin e kujtesës dhe ankthit.

Vitamina B-Complex: përfshin vitaminat esenciale të grupit B. Këto vitamina luajnë një rol të madh në funksionin e shëndetshëm nervor dhe metabolizmin e energjisë. Përmirësojnë humbjen e kujtesës dhe funksionet njohëse duke ruajtur zhvillimin normal të trurit.
Aminoacidet: janë komponime organike të përbashkëta për të gjitha gjallesat. Përfitimet e tyre përfshijnë mbështetjen e kujtesës, përmirësimin e funksioneve konjitive dhe rritjen e fokusit dhe vigjilencës. E gjithë kjo duke siguruar energji për trurin tuaj.
Ashwagandha: konsiderohet një bimë shumë e çmuar, e përdorur që nga kohërat e lashta për përfitimet e saj qetësuese dhe nxitëse mendore. Zakonisht përshkruhet si një “adaptogjen” sepse ndihmon trupin dhe mendjen tuaj të përshtaten me situatat stresuese. Ashwagandha vepron si lehtësim ankthi, lehtëson stresin dhe gjithashtu promovon qartësinë mendore gjatë gjithë ditës.