Sale
SKU: PHL27

B-Vital Totale 500 Tableta

L2,556

Kompleks vitaminash B me acid folik të aktivizuar dhe dozë të lartë të vitaminës B 12.
Përbërja: Inositol (100 mg) • Acid pantotenik (18 mg) • Vitaminë B6 (9.5mg) • Vitaminë B2 (25 mg) • Vitaminë B1 (25mg) • Acid folik (5-MTF) (400mcg) • Vitaminë B12 (500mcg).Dozimi dhe përdorimi: Një tabletë në ditë.

Additional information

Madhësia: