Sale
SKU: PHL20

B-Vital Totale Tableta

L1,908

Vitamina B Kompleks ne forme tablete.

Të gjitha vitaminat B dhe acidi folik në doza të balancuara, në veçanti përmban nivelin e duhur ditor të acidit folik për gratë shtatzëna. Acidi folik kontribuon në rritjen e indeve të nënës gjatë shtatzënisë dhe në formimin e rruazave të gjakut. Vitamina B 12 kontribuon në eritropoezë, ndërsa vitamina B 6 së bashku me B 12 ndikon në metabolizmin e homocisteinës. Vitamina B 1, B 2, B 6 dhe B 12 kontribuon për një metabolizëm normal energjitik. Pa gluten, laktozë. Me fruktozë dhe ëmbëlsues.

Additional information

Madhësia: